Kosár: 0 Ft

TOMASON alufelni

A TOMASON alufelnik több mint 25 éve visszatükröződnek a tervezőkerekek szerelmeseinek lelkében és sok modell globális tendenciát adott a keréktervezés világában.

A TOMASON alufelnik a KVG tulajdonában van. A neves alumíniumkerék-gyártókkal folytatott több éves együttműködés után a KVG úgy döntött, hogy saját felniket fog gyártani. A cél a minőség és a formatervezés javítása volt. A siker nem sokáig váratott magára, és azóta a KVG TOMASON felnik széles választékát kínálja, amelyek rendkívül tartós festékkel és anyagminőséggel büszkélkedhetnek, még a téli viszonyoknak is ellenállnak.

Autómárkák

A TOMASON alufelnik több mint 25 éve visszatükröződnek a tervezőkerekek szerelmeseinek lelkében és sok modell globális tendenciát adott a keréktervezés világában.
A TOMASON alufelnik a KVG tulajdonában van. A neves alumíniumkerék-gyártókkal folytatott több éves együttműködés után a KVG úgy döntött, hogy saját felniket fog gyártani. A cél a minőség és a
formatervezés javítása volt. A siker nem sokáig váratott magára, és azóta a KVG TOMASON felnik széles választékát kínálja, amelyek rendkívül tartós festékkel és anyagminőséggel büszkélkedhetnek, még a téli viszonyoknak is ellenállnak.


A Tomason alufelnik legújabb típusát TN4-nek hívják - egy extravagáns kivitelű masszív alufelni, amelyet nehéz és nagy teljesítményű járművekhez terveztek. Ezek az alufelnik tökéletesen ötvözik az erő és az elegancia kombinációját.


A TN5 jelöléssel ellátott alufelnik kiváló minőségű alumínium felnik, fantáziadús kialakítással, éles,
ragadozó formákkal, sportos jellegűek.
Típusjóváhagyás - igen (KBA)
TUV tanúsítás - igen

 

MAM és KESKIN alufelnik exkluzív kínálata 2021-re. Kedvenc típusok mint MAM RS3, MAM RS4, MAM GT1 most több színben kaphatók. A legmodernebb, exkluzív dizájnnal rendelkező német MAM alufelnik autóját a jövő kocsijává változtatják.Kiemelt alufelni termékek

telefonTel: +36 70 30 11 022 emailE-mail: info@felni-alu.hu

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra

További információ     Egyetértek